tiistai 28. huhtikuuta 2015

Kapakanmäki avajaiset Hurma ja Sinitaivas

Jee! Nyt on sitten potkaistu minunkin osaltani kesälavakausi alkuun! Osallistuin tuossa perjantaina Tuuloksen Kapakanmäen avajaisiin. Paikan päällä oli aika huimasti porukkaakin. Syynähän tähän tietysti oli lavalla oleva täydellinen kattaus nimittänin Hurma ja Sinitaivas! Kuka voisikaan olla vastustamasta näitä kahta mahtavaa suomalaista humppabändiä! Lava itsessään ei sitten olekkaan niin kummallinen....Ärsyttävintä oli  ehkä sen  kun olin toivonut Sinitaivaalta biisiä Ei tule toista eilistä, ja se  alkaa  soimaan samantien lavan puolella, kun olet iste päässyt kahvioon ja saanut kahvikupin nenän eteen. Kahvion puolelle musiikki siis ei kuulu kovinkaan hyvin. Valaksella onnneksi tätä ongelmaa ei ole...

On taas kulunut vähän aikaan kun olen Sinitaivaankin viimeksi nähnyt. Muutoksia siis sinä aikanakin oli tapahtunu. Kitaristi Mika Rämä oli jättänyt bändin ja tilalle oli tullut Elias Marjomäki. Elias vaikutti aivan huippu tyypiltä.... mitä hänen kanssaan tuossa pääsin keikan jälkeen juttelemaan! Ja kyllä Elias osasi soittaakin mielestäni todella hyvin.

Hurmastakin on nyt kerrottava vähänä jotain uutta. Nimittäin pojat paljastivat "hevipuolensa" ottamalla settilistaansa Sonata Arctica - Tallulah biisin. Biisin ensi esitys oli siis Kapiksella. Aivan mahtava valinta settilistaan ja kuulosti aivan huippu hyvältä poikien vetämänä. Valinta on tuollainen vähän erillainen...ei varmaan tule heti vastaan, että joku muukin humppabändi sitä vetäisi. Pojat pyyhkivät muut bändit lattiaan tuolla biisillä! 







"Tallulah, It's easier to live alone, than fear the time it's over,
Tallulah, find the words, and talk to me, oh, Tallulah,
This could be... heaven"










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti