tiistai 13. tammikuuta 2015

Myrskytuuli 10.1. V2

6 photo IMG_0415_zpsbcc4634a.jpg


Tällä kertaa tuli kuviin ehkä vähän taiteellisempi näkökulma, kuin yleensä. Eipä se kai kuitenkaan pahastakaan ole...Välillä siis jotain vaihteluakin niihin "normaaleihin pönötyskuviin".
Ja on näistä miekkosista paljon sellaisiakin kuvia aikaisemmissa postauksissa, joten ei siitä murhetta.

V2:lla on aivan mahtavaa se, kun lavan yläreinassa on nuo jouluvalot.. Ne näyttävät minusta niin kovin kivoilta kuvien taustalla. Katsokaa nyt vaikka tuota basson varren/pään kuvaa...Vai miksi sitä ikinä kutsutaankaan(?) Ymmärsitte varmasti kuitenkin mitä tarkoitin.

Toivomukseni myös toteutui! V2:n tanssi lattia oli taas täynnä iloisia, tanssivia ihmisiä! Tanssi startti oli siis vaikuttanut positiivisesti kävijä määrään? Ainakin väkeä oli paljon ennemmän, kuin viime kerralla. Todella hienoa! Toivottavasti ihmiset, myös jatkaisivat siellä käymistä, että saisimme pitää tuon kivan tanssipaikan jatkossakin! 

Tälläkään kertaa musiikki ei miellyttänyt kaikkia...Tai sellaista kertaa ei taida olla missään, tai kellään etteikö joku olisi naama nurinpäin? Sillä kuulin naispuolisen henkilön valittavan bändille todella tylysti siitä, että koko illan on tullut vain kädenali tansseja. Vaikka mieletäni kyllä kaikkia tanssilajeja tuli  tasavertaisesti. Lopussa kuulin, myös onneksi sivukorvalla hyvin positiivista palautettakin bändille vanhemman naisen suusta. Hän kehui Myrskytuulen settejä, että heidän biisi valintansa sopivat niin nuorille, kuin vanhemmillekkin tanssijoille. Ja tämä on minun mielestä ihan totta! Monipuolista, hyvää ja tanssittavaa musiikkia! ps. Kaipaisin silti lisää heidän omia biisejään setteihin ;) 
 Mutta niinhän se on, että ei aina kaikkia voi miellyttää..yritää sitten kuinka kovaa tahansa. 
Minulla oli kuitenkin erittäin kivaa ja tuli tanssittua, myös todella paljon pitkästä aikaa.  Jalkani ovat vieläkin vähän kipeät viikonlopun tanssahtelusta.

Saija Tuupasesta ja EXmiehistä tulee sitten ihan oma postauksensa. Kunhan vain kiireiltäni jaksan ja ehdin muokata kuvat ja kirjoittaa. 



Lemppari kohtani videossa 1.32-1.40 
Kohta saa aina minut aina nauramaan! 

5 photo IMG_0135_zps981c86bf.jpg

7 photo IMG_0440_zpse3fe439d.jpg

4 photo IMG_0124_zpsb0dca228.jpg

3 photo IMG_0112_zps4ae38793.jpg

2 photo IMG_0096_zps34f7f67a.jpg

1 photo IMG_0027_zpsb9ade67d.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti