torstai 14. elokuuta 2014

RanDOOom!






 Tässä nyt tälläinen random postaus, jossa esiintyy mun "ihana" pärstä... Tänään oli hyvä keli ottaa vähän kuvia itsestä, kun oli sopivan pilvistä niin ei varjoista tullut liian kovia. Onneksi sain kuvailut kuvattua ennen, kun tuo kauhea ukkosmyräkkä alkoi.

Tässä postauksessa on myös hyvä muistuttaa, että tänään on Mikki Mäkeläisen ja Myrskylyhdyn levyjulkkarit Turun Venuksessa. Levy löytyy jo Spotifysta ja sitä kuuntelinkin parikertaa läpi. Levy kuulosti ihan hyvältä, mutta jokin kuitenkin puuttui....Mikon äänelle on tapahtunut jotain siitä on kadonnut sellainen rajuus...se on mennyt pliisummaksi...se vähän harmittaa..Mikon ääni on minusta parempi sellaisena rouheana.
Kaiken kaikkiaan levy minulle vaikuttaa siltä, että alan pitää siitä enemmän mitä ennemmän sitä kuuntelen. Kannattaa siis tsekata!



Viikonlopun menovinkiksi annan Someron Esakallion! Siellä on siis huomenna perjantaina (15.8.2014) esiintymässä  Taikakuu ja Mikko Mäkeläienn ja Myrskylyhty. Hyvä setti siis lavalla!  Ja parasta tietysti on kaikkille alle 25-vuotialle se, että he pääsevät ilmaiseksi sisään ja saavat, myös osallistua tanssikurssiin ilmaiseksi! Eli sinne vaan kaikki nuorukaiset humpalle! Itsekkin haluaisin tulla paikalle, mutta se ei ole vielä lähellekkään varmaa pääsenkö messiin...matkassa niin monta muuttujaa... mutta yritys on kova! 

2 kommenttia: